Rüyada çeşmede su içmek

Rüyada çeşmede su içmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada çeşmede su içmek gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalettir.

Rüyada çeşme suyu içmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede su içmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, donanımlı kılacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden su içmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments