Rüyada bir sürü zeytin görmek

Rüyada bir sürü zeytin görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü zeytin gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada bir sürü zeytin görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin koparmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada zeytinyağlı pırasa görmek şartlarının da zenginleşeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Rüyada birinden zeytin almak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin çalmak canın sıkılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada zeytinyağlı sarma yemek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada zeytin aldığını görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, güzel ve doğru işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments