Rüyada zengin tanıdık görmek

Rüyada zengin tanıdık görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, giderlerin artış göstereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, yokluk içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zengin tanıdık gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada zengin bir tanıdık görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada zengin tanıdık görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada komşusunun zengin olduğunu görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının zengin olduğunu görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada zengin olmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada zengin biriyle tanismak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı zengin adam görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada babanın zengin olduğunu görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments