Rüyada zengin olmak

Rüyada zengin olmak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işarettir.

Rüyada zengin olmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Rüyada kardeşini zengin görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada zengin sofra görmek kolaylığa kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada zengin yaşlı kadın görmek çok büyük üzüntü duyacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının zengin olduğunu görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada zengin ev görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının zengin olduğunu görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin zengin olduğunu görmek geleceğin güzel olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada babanın zengin olduğunu görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments