Rüyada zayıf görmek

Rüyada zayıf görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada birinin zayıflamış olduğunu görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi zayıf görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada annesini zayıf görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada kişiyi zayıflamış görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine inanılır.

Rüyada zayıf karne görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada aynada kendini zayıf görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Rüyada zayıf erkek görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada zayıf kurbanlık görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments