Rüyada zayıf birini görmek

Rüyada zayıf birini görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada zayıf birini gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada karnede zayıf not görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü zayıf görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada şişmanı zayıf görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada bir insanı zayıf görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına alamet eder.

Rüyada annesini zayıf görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, insanları kıracağına delalettir.

Rüyada babayı zayıflamış görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını zayıf görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments