Rüyada babayı zayıflamış görmek

Rüyada babayı zayıflamış görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada babayı zayıflamış gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada babasını zayıf görmek kederlerinin son bulacağına, zorluklarının kalmayacağına delalettir.

Rüyada babayı zayıflamış görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kendisini mutsuz edeceğine işarettir.

Rüyada babayı zayıf görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayı zayıf görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işarettir.

Rüyada eşini zayıflamış görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini çok zayıf görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, malının da hiç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf eşek görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı zayıf görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments