Rüyada karnede zayıf not görmek

Rüyada karnede zayıf not görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada karnede zayıf not gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Rüyada karnede zayıf not görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yepyeni biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf karne görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnede zayıf görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karne görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada okul karne görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun karnesini görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada okuldan karne almak iflas edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karneyi iyi görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments