Rüyada zamanda yolculuk etmek

Rüyada zamanda yolculuk etmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Rüyada zaman yolculuğu görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada zamanda yolculuk etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada zamanda yolculuk görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Rüyada zaman yolculuğu yapmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet eder.

Rüyada eski zamana gitmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada öleceği zamanı görmek yeni bir yol tutulacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments