Rüyada yüze süt sürmek

Rüyada yüze süt sürmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada yüze süt sürmek gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada yüzüne süt sürmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze süt sürmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze boya sürmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne allık sürmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, zaferlere doymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek eşi ile arasının açılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne su sürmek dileklerinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına inanılır.

Rüyada yüzünü krem sürmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments