Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kötüyse düzeleceğine delalettir.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada deniz suyunu yüzüne sürmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne su sürmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek kederlerinin son bulacağına, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyuyla yüz yıkamak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz suyunu yüzüne görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, yeni kısmetlere nail olacağına işaret eder.

Rüyada yüze bişey sürmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze kahve sürmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments