Rüyada yüzünde izler görmek

Rüyada yüzünde izler görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kişinin şansının artacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde izler gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek insanları kıracağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, işlerin yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde iz görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Rüyada yüzünde izler görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments