Rüyada yüzünde tırnak izi görmek

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada yüzünde tırnak izi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak izi görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde iz görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde izler görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde yara izi görmek onlara değer vereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına işarettir.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments