Rüyada yüzünde gül görmek

Rüyada yüzünde gül görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde gül gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi güler yüzlü görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü adam görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde gül görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güler yüzlü olmak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada güler yüzlü insanlar görmek sorunların çabucak atlatılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Rüyada güler yüzlü birini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments