Rüyada güler yüzlü birini görmek

Rüyada güler yüzlü birini görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada güler yüzlü birini gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada patronu güler yüzlü görmek rahat nefes alınacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı güler yüzlü görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde gül görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada güler yüz görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada güler yüzlü adam görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güler yüzlü kadın görmek yaşama sevincine kavuşacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülen yüz görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet eder.

Rüyada güler yüzlü olmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments