Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada ölüyü güler yüzlü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Rüyada ölüyü güler yüzlü görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde gül görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne gül suyu sürmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini güler yüzlü görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, başarıların artacağına delalettir.

Rüyada gülen yüz görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada güler yüzlü görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güler yüzlü adam görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada anneyi güler yüzlü görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments