Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak kişinin can derdine düşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kem gözlere gelineceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivilceyi patlatmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada patlayan sivilce görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına delalettir.

Rüyada sivilcesini patlatmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments