Rüyada yüzük takmak

Rüyada yüzük takmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük takmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalet eder.

Rüyada kalpli yüzük takmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada tarihi yüzük takmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek yüzüğü takmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments