Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına yüzük takmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük bulmak ve takmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin yüzüğünü takmak işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dar yüzük takmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin yüzüğünü takmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak anne babaya müjde verileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments