Rüyada kendi parmağına yüzük takmak

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada parmağında yüzük takmak bolluğun ve verimin de artacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak bolluk ve bereket yakalayacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak zor günlerin uzaklaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments