Rüyada yüzük parmak görmek

Rüyada yüzük parmak görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, elinin darda kalmayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ona emek vereceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük parmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağa yüzük takmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek ruhen rahatlığa erileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Rüyada yüzük parmak görmek ilişkiye huzurun geleceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın parmağında yüzük görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, buna rağmen kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments