Rüyada birinin yüzünü güzel görmek

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü güzel gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada yüzünün güzelleştiğini görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün güzel olduğunu görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Rüyada güzel yüzlü bebek görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini güzel yüzlü görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel yüz görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada gök yüzünü güzel görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir yüz görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments