Rüyada yüze yazı yazmak

Rüyada yüze yazı yazmak düzeninin yıkılmayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüze yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Rüyada yüze yazı yazmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak insanlara olan güvenini kaybedeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada avuca yazı yazmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet eder.

Rüyada koluna yazı yazmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hızlı yazı yazmak mal kaybına uğrayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kalemle yazı yazmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek verilen emeğin boşa gideceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments