Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada beyaz bir kağıda yazı yazmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kağıta yazı yazmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kağıda yazı yazmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Rüyada kağıta yazı yazmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada kağıt üzerine yazı yazmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Rüyada bir kağıda yazı yazmak birçok işin birlikte yapılacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada boş kağıda yazı yazmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments