Rüyada yüzde sivilce görmek

Rüyada yüzde sivilce görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüzde sivilce gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada yüzdeki sivilceyi sıkmak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada yüzde sivilceler görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzde sivilce çıktığını görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak evdeki nimetin çoğalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde kırmızı sivilce görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada yüzde sivilce görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada yüzde büyük sivilce görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments