Rüyada yüzde yaralar görmek

Rüyada yüzde yaralar görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde yaralar gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına işarettir.

Rüyada yüzde yaralar görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıkmak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde yara görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına yorulur.

Rüyada yüzde yara izi görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elde yüzde yara görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sevindirici haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments