Rüyada yüzde bıçak yarası görmek

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yüzde bıçak yarası gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzde yara görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işarettir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada elde yüzde yara görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde yara izi görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işaret eder.

Rüyada yüzde yara çıkmak kazancının yerine gelmesine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde yaralar görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments