Rüyada yüzde yara çıkmak

Rüyada yüzde yara çıkmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kendisini iyi hissetmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada yüzde yara çıkmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işarettir.

Rüyada yüzde yaralar görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde yüzde yara görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde yara izi görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde yara görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, zorlukların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments