Rüyada elde yüzde yara görmek

Rüyada elde yüzde yara görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, duygularının karşılıklı olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada elde yüzde yara gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada elde yüzde yara görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sağ elde yara görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol elde yara görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elde yara çıktığını görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yüzde bıçak yarası görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek işlerinde çok başarılı olacağına, korkularından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüzde yara izi görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzde yara görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments