Rüyada yüz nakli görmek

Rüyada yüz nakli görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz nakli gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada yüz nakli görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yüz nakli olmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazançların artacağına delalet eder.

Rüyada mezar nakli görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbrek nakli olmak sahip olacağı malın faazlalığına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada göz nakli görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada bacak nakli görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet eder.

Rüyada organ nakli görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kalp nakli görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments