Rüyada bacak nakli görmek

Rüyada bacak nakli görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada bacak nakli gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Rüyada bacak nakli görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz nakli görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol nakli görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek nakli olmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Rüyada organ nakli görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ilik nakli görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada kalp nakli görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada mezar nakli görmek eğleneceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments