Rüyada yüz kremi görmek

Rüyada yüz kremi görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kötü gününden de geri duracağına, yağmur yağmamasına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz kremi gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada yüz kremi görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze krem sürmek hastalıkların son bulacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne krem sürmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına rivayet eder.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek tüm kederinin uçup gideceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işarettir.

Rüyada yüzünü krem sürmek elinin de bolluk göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments