Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü gördüyseniz:

  • Özel kişilerle planlarınızı paylaşmanız durumunda planlarınızın başarı şansı artabilir.

Rüyada yüze krem sürdüğünü görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hedeflerine yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne krem sürdüğünü görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada eline krem sürdüğünü görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne pudra sürdüğünü görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne bal sürdüğünü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüz kremi görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments