Rüyada yürüyen merdiven çıkmak

Rüyada yürüyen merdiven çıkmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Rüyada yürüyen merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada merdivenlere çıkmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada merdivenleri ters çıkmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada döner merdiven çıkmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işarettir.

Rüyada merdivenleri çıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments