Rüyada tavukların yumurtladığını görmek

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sevdiği birini kırmaya, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalettir.

Rüyada tavukların yumurtladığını gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret eder.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada balığın yumurtladığını görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments