Rüyada yumurta sarısını içmek

Rüyada yumurta sarısını içmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hikmet sahibi olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada yumurta sarısını içmek gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Rüyada yumurta sarısı içmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yumurta sarısını içmek yalnız kalmak isteyeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada çürük yumurta içmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada yumurta içmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıldırcın yumurtası içmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, duygularının ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada çift sarılı yumurta pişirmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada üç sarılı yumurta görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments