Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek başka kimselere de yardım edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış yumurta görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret eder.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yumurta kırıp pişirmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına tabir olunur.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments