Rüyada yumurta sarı görmek

Rüyada yumurta sarı görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada yumurta sarı gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına işarettir.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta sarısı pişirmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, önünü göremez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işarettir.

Rüyada yumurta sarısını içmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, onu isyan noktasına getireceğine alamet eder.

Rüyada çift yumurta sarısı görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada çift sarılı yumurta almak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments