Rüyada çift yumurta sarısı görmek

Rüyada çift yumurta sarısı görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya size yardımcı olmak isteyen kişiler var.

Rüyada çift sarılı yumurta almak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift sarılı yumurta pişirmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulur.

Rüyada çift yumurta sarısı görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kalbinin küt küt edeceğine tabir olunur.

Rüyada çift sarılı yumurta kırmak beklenen mirasın alınacağına, maddi açıdan ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada çift sarılı yumurta yemek saygınlık elde edeceğine, amaçlardan sapmaya rivayet etmektedir.

Rüyada çift yumurta ikizi görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada çift yumurta görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç sarılı yumurta görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, kazancının günbegün artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments