Rüyada yumurta kırılmasını görmek

Rüyada yumurta kırılmasını görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yumurta kırılmasını gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta kırılmasını görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta kırıp yemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments