Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, iyileşme göstereceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalettir.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, dine ve allah’a yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Rüyada elinde yumurtanın kırıldığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek günaha gireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments