Rüyada tepeden düşmek

Rüyada tepeden düşmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına inanılır.

Rüyada tepeden düşmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Rüyada yüksek tepeden düşmek kulluk derecesinin artmasına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Rüyada tepe üstü düşmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet eder.

Rüyada bir tepeden düşmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden düşmek güzel zamanlar geçireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Rüyada tepeden suya düşmek halsizleşeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı düşmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeden düşmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments