Rüyada tepeden suya düşmek

Rüyada tepeden suya düşmek sorunların tek kalemde silineceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sorunların atlatılacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeden suya düşmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada tepeden suya düşmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeden aşağı düşmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada tepe üstü düşmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir tepeden düşmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek tepeden düşmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden düşmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada binanın tepesinden düşmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments