Rüyada yüksek bir tepeden düşmek

Rüyada yüksek bir tepeden düşmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir tepeden düşmek gördüyseniz:

  • Gerekli desteği hemen göstererek birşeylerin oluşmasına katıda bulunun.

Rüyada yüksek bir tepeden düşmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek tepeden düşmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada tepeden düşmek doğruluktan ayrılmayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına işarettir.

Rüyada tepe üstü düşmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden suya düşmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada binanın tepesinden düşmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, allah’ın inayetini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı düşmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments