Rüyada yüksekte sallanmak

Rüyada yüksekte sallanmak umutlanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, iş hayatında saygı göreceğine işarettir.

Rüyada yüksekte sallanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın yapılması gerekenlerin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak bolluk ve bereket elde edeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseklerde sallanmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten sallanmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekte salıncakta sallanmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekte sallanmak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saliha kadın görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada sallanan merdiven görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments