Rüyada yüksek bir yerde yürümek

Rüyada yüksek bir yerde yürümek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, eşiniz ya da sevgiliniz bazı etkinlikler yüzünden size yaklaşmakta zorluk çekebilir.

Rüyada yüksek yerden yürümek uzun soluklu bir işe girileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek mutsuz ve moralsiz olacağına, hırpalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden yüksekte yürümek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerde yürümek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kafiye

Yüksek bir binanın dış cephesin de yürürken benim le beraber yürüyen kızımı ve yeğeni mi düşme korkusuyla geri çevirdim ben korkarak ilerledim bir duvarın ardına geçerken korkarak uyandim