Rüyada yüksek bir yerden yürümek

Rüyada yüksek bir yerden yürümek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukları atlatacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada yüksek yerden yürümek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek hasta ise şifa bulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalettir.

Rüyada yerden yüksekte yürümek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerde yürümek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden kaymak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini çok yüksek bir yerde görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments