Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak hedeflerinin başarıya ulaşacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kazancının epey düşeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kazancının bol olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, maddi gücünün katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak borç içinde bir yaşam süreceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak onu cesaretlendireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments