Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, değer göreceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir merdivene çıkmak malını ve parasını sağlama alacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek merdiven çıkmak işe giren herkesin kalkınacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak tövbe etmeye, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada merdivenle yükseğe çıkmak solan yüzünün güleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yere merdivenle çıkmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments