Rüyada gelinlikle merdivenden inmek

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, maddi zarara uğrayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine işaret eder.

Rüyada toprak merdivenden inmek güven kaybı yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada sürekli merdiven inmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle merdiven inmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına işaret eder.

Rüyada bisikletle merdiven inmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalettir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments